kék hírek

2020.02.14. 11:00

Jászság: nem kaptak elsőbbséget a bringások, súlyosan megsérültek

Csütörtökön a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön kettő személyi sérüléssel járó közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Jászapáti belterületén, az Ady E. úton 2020. február 13-án 16 óra 8 perc körül. A 31 éves férfi az útkereszteződésben – a kihelyezett elsőbbségadás kötelező közúti jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget egy elektromos kerékpárosnak, és összeütköztek. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az elektromos kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Egy jászberényi férfi szintén elmulasztott elsőbbséget adni egy kerékpárosnak 2020. február 13-án 14 óra 7 perc körül Jászberény, Ipartelepi úton az egyik útkereszteződésben. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az elektromos kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Fotó: Police.hu

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérik, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában