FELKÉSZÍTÉS

2017.08.31. 12:42

Mi is az a tűzvédelmi ellenőrzés?

A Karcagi Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén lévő nevelési-oktatási intézmények tűzvédelmi megbízottjainak, fenntartóinak, üzemeltetőinek tartottak felkészítést a várható átfogó tűzvédelmi ellenőrzések követelményeiről.

A felkészítést az illetékességi terület három járásában (Karcag, Kunhegyes, Tiszafüred) a járási székhelyeken tartották meg – írja honlapján a katasztrófavédelem.

Az előzetesen kiküldött meghívók alapján igen szép számmal érkezetek képviselők: Karcagról, Tiszafüredről és Kunhegyesről ötvenhat ember érkezett.

A felkészítés témái az alábbi tematika alapján épültek fel: tűzvédelmi létesítési és használati szabályok, az üzemeltetőt/fenntartót terhelő kötelezettségek, a tűzvédelmi ellenőrzésekhez potenciálisan kapcsolódó hatósági eljárások, a hatóság által alkalmazott intézkedések és szankciók, tájékoztatott Kovács Zoltán tű. főhadnagy, a karcagi kirendeltség munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!