JÁSZFELSŐSZENTGYÖRGY

2017.08.03. 16:27

Utolsó szakaszához érkezett a szentgyörgyi tornaterem építése

Lénye­gében a külső tereprendezés, parkolóépítés, a közműbekötések, illetve hivatalos műszaki átadás folyamata maradt még az építésből.

Zelenai Tiborné polgár­mester érdeklődésünkre elmondta, hogy a mintegy 250 millió forintból megépült létesítmény belső­ kialakítását elvégezték, ­folyamatosan érkeznek a torna­eszközök, lassan kezdődik a bútorok­ beállítása.

A műszaki átadás időpontját várhatóan augusztus közepén határozzák meg, azt követően­ pedig előrelátha­tólag szeptember második felében adhatják majd át a Nemzeti­ Köznevelési Infrastruktúra­ Program részeként megépített létesítményt a község számára.

Azt remélik, hogy a még hátralévő földmunkákat, a tereprendezést időben el tudják végezni.

Az év elején tapasztalt szokatlanul hideg időjárás miatt a kivitelezők jó ideig nem haladhattak a munkálatokkal, ezért kellett néhány héttel módo­sítani az átadás eredeti időpontját.

A tanévkezdés után nem sokkal azonban megnyithatják a tornatermet, ami nemcsak az iskolai testnevelésórák helyszíne, hanem tömegsport és közösségi események befogadója is lehet majd a ­jövőben.

Banka Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!