ABONY

2017.09.03. 17:30

Teljesen átalakul az abonyi Pingvines Óvoda

Még az idén befejeződhetnek a Pingvines Óvoda kivitelezési munkálatai. Egy hónappal ezelőtt kezdték meg a felújítási munkálatokat az óvodán, erről számolt be honlapunknak Krupincza Tibor, a fejlesztéseket végző vállalkozás vezetője.

Jelenleg is zajlanak a felújítási munkálatok

Fotó: Hartai Gergely

Megtudtuk, az elkövetkezendő hónapokban számos területen kell majd rekonstrukciós munkát végezni.

– A rendelkezésünkre álló időszakban az épület homlokzati szigetelését, a homlok­zati nyílászárók cseréjét és a tetőszerkezet teljes körű megújítását tűztük ki célul, mely többek közt betoncserép feltételét is jelenti.

– A munkálatok végére teljesen új köntösbe öltözik az intézmény… – részletezte a szakember, aki a beruházás idejéről is szót ejtett.

– Kétszázhetven napos kivitelezési határidővel dolgozunk, ez azt jelenti, hogy ­áprilisban kellene befejeznünk a rekonstrukciós feladatokat. Reményeink szerint azonban még az idén átadhatjuk a megújult intézményt – tette hozzá.

Jelenleg is zajlanak a felújítási munkálatok
Fotós: Hartai Gergely

– Több mint százmillió forint áll rendelkezésre a munkálatokhoz, melynek húsz százaléka önkormányzati forrásból valósul meg – tájékoztatott a vezető.

Hartai Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!