KARCAG

2017.11.23. 16:30

Ismét összemérhették tudásukat a Karcag környéki fiatal matekosok

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézménye volt a házigazdája a hagyományos, immár tizenhetedik alkalommal megrendezett Molnár Anna városi matematikaversenynek.

Egy évig a református iskola őrizheti a vándorserleget

Fotó: Daróczi Erzsébet

Lévainé Kovács Róza intézményvezető-helyettestől, a verseny szervezőjétől megtudtuk, a megmérettetés előtt az öt iskola matematikatanárai és diákjai közösen emlékeztek az intézmény egykori matematika-fizika szakos tanárára, a 2003-ban elhunyt Molnár Annuska nénire.

Az 5. osztályosok versenyét Kiss Zalán (Karcagi Nagykun Református Általános Iskola) nyerte, felkészítő tanára Nagy Péter. A hatodikosoknál Kovács Ágota Csenge (Karcagi Nagykun Református Általános Iskola) volt a legjobb, felkészítő tanára: Tóthné Szucsáki Hajnal Ildikó.

Egy évig a református iskola őrizheti a vándorserleget
Fotós: Daróczi Erzsébet

A hetedikeseknél Rigó Zoltán (Karcagi Nagykun Református Általános Iskola) végzett az élen, felkészítő tanára: Őszi Katalin, míg a nyolcadikosoknál első helyezett Reszegi Áron (Györffy István Katolikus Általános Iskola) lett, felkészítője: Pardy Károlyné.

D. E.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!