ANGYALKERT OVI

2017.11.07. 17:25

Ritka egészséges környezetben tölthetik a napjaikat a berényi ovisok – sószobát kaptak – GALÉRIA

Családias hangvételű ünnepség keretében avatták fel hétfőn délelőtt a Jászberényi Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Középiskola, Angyalkert Óvoda Tagintézményében kialakított só-szobát.

A tavaly átadott új óvoda városi támogatása folyamatos volt az elmúlt hónapokban. Kiss Istvánné óvodavezető közöntőjében örömét fejezte ki, hogy az alig egy éve létrejött katolikus intézmény, Jászberény lakói és a város önkormányzata támogatásával sikeresen illeszkedhetett be a település intézményi szerkezetébe.

Dr. Szabó Tamás polgármester kiemelte, az önkormányzat számára természetes, hogy – fenntartótól függetlenül – támogatják a jászberényi oktatási intézményeket, hiszen mindegyikben jászberényi gyermeket járnak.

Ráadásul ebben az esetben a pedagógus szakma, az óvodát létrehozó vállalkozás, a fenntartó katolikus egyház, valamint a város önkormányzatának együttműködése valósult meg.

A Jászberény képviselő-testülete által megszavazott 1,4 millió forintból alakították ki a hétfőn átadott, az egészséges környezet biztosítását szolgáló só-szobát.

B. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!