ABONY

2017.12.06. 14:00

Korábbi cikkünk nyomán

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy október 26-án, 18.45-kor megjelent cikkünkhöz társított fotó illusztrációkép, melynek szereplői nem állnak összefüggésben a Hat családból kellett kiemelni címmel.

A témakör illusztrálása ezzel együtt természetesen nem utalás a fotón szereplők és családjuk helyzetére, az ezzel kapcsolatos bármilyen szociális tényezőkre, sem pedig egyéb körülményre.

Cikkünk Abony számos szolgáltatást lefedő szociális szférájának évfordulója alkalmából íródott, amelyben a figyelem középpontjába a gyermekjóléti szolgáltatások fejlődése került.

Néhány gondolat erejéig előtérbe helyeződött annak kifejezésre juttatása is, hogy bemutassuk a családsegítés társadalmi jelentőségét a településen.

Illusztrációnk ily módon történt elhelyezése kizárólag az érintett közösség, azaz általános értelemben véve a gyermekek hangsúlyozására irányult, és nem kívánt félreértések és számos negatív híresztelés tárgyát képező információforrássá válni.

H. G. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!