SZOLNOK

2018.12.01. 10:26

Ha szívesen adakozna az ünnepek közeledtével, most megteheti

Szolnok is csatlakozott a 2018-as „MikulásGyár” adománygyűjtési projekthez. Az adományokat a városháza aulájában elhelyezett gyűjtőpontra várjuk november 30. és december 21. között – közölte Gyuricska Éva, a polgármesteri hivatal szóvivője.

Elsősorban tartós élelmiszert (tészta, konzerv, rizs, olaj, liszt, cukor, stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket (mosószer, mosogatószer, fogkrém, szappan, tusfürdő stb.), jó minőségű, használható ruhát, játékot, könyveket várunk, illetve minden olyan dolgot, ami használható, és magunk is örömmel fogadnánk, használnánk. (Pénzt semmilyen módon nincs lehetőség elfogadni!)

Az ajándékokat elég egy dobozban, szatyorban elhozni a gyűjtőpontra, a Vöröskereszt szortírozás után csomagolja majd be azokat. A gyűjtőpontról az adományokat a Posta heti két alkalommal ingyen szállítja, elég a dobozokra annyit ráírni: MikulásGyár.

További részletek: mikulasgyar.hu/index.php

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában