Beruházás

2019.12.21. 07:00

Mini körforgalom épül Fényszarun

A településen nemrég az ipari park megközelítését szolgáló új útszakaszokat adtak át.

Illés Anita

A beruházás kapcsolódik az első ütemben mintegy 300 millió forint pályázati támogatásból 2018-ban megvalósult közlekedési infrastruktúra-fejlesztéshez. Ennek részeként megépült a 32-es út és az iparterület 2,1 kilométer hosszúságú csatlakozási szakasza.

Az ipari övezet megközelítését javító fejlesztés második ütemében, a 400 milliós pályázati forrásból megvalósuló projekt első szakaszában épült meg a december elején átadott két útszakasz a Sóstó dűlő, valamint a benzinkút útjának meghosszabbítása. A fejlesztés a város főútjáról, a Szabadság útról biztosít három új útkapcsolatot az ipari parkkal, valamint a 32-es számú főúttal, amely egyaránt javítja az ipari park megközelíthetőségét, a lakosság biztonságos és kényelmes közlekedését.

A közlekedési infrastruktúra fejlesztése folytatódik, a projekt második szakaszában ugyanis mini körforgalom épül majd Jászfényszaru központjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában