TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2019.11.09. 19:00

Új tagokat várnak soraikba a polgárőrök

Önkéntesek jelentkezését várja a Törökszentmiklósi Polgárőr Egyesület, a tagok létszáma ugyanis az elmúlt évek során megfogyatkozott.

Molnár-Révész Erika

Az ünnepek alatt a temetőben teljesítettek önkéntes járőrszolgálatot a miklósi polgárőrök

Forrás: Beküldött fotó

– Az alapítótagok létszáma az elmúlt huszonnyolc év alatt különböző okok miatt csökkent, ugyanakkor feladataink többszörösére növekedtek. Sorainkba várunk minden olyan fiatalt, középkorút és nyugdíjast, nőt, férfit, baráti társaságokat, házaspárokat, akik betöltötték a 18. életévüket, nem állnak büntetés hatálya alatt és a közügyektől sincsenek eltiltva. Emellett pedig vállalják a városért, gyermekeinkért, családunkért, vagyonbiztonságunkért a polgárőri szolgálatot.

– Különösen várjuk olyanok jelentkezését is, akik több szabadidővel rendelkeznek, ilyenek például a nyugdíjasok – tájékoztatta hírportálunkat Kolozsi József, a törökszentmiklósi polgárőrök vezetője. A jelentkezőket munkanapokon és szombaton reggel kilenc órától délig várják. A jelentkezés helyszíne a polgárőrség Bethlen Gábor úton található irodája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában