Szolnok

2020.05.18. 20:00

Utánajártunk, mi lesz a féléves, éves parkolóbérletek sorsa

Miután a megyeszékhely közgyűlése a 2020-as évre is meghatározta a parkolási díjak mértékét, többen már az év elején előre megvásárolták az éves és féléves parkolóbérleteiket.

Mészáros Géza

Forrás: Shutterstock

Több olvasónk is szerkesztőségünkhöz fordult azzal a kérdéssel, hogy miután a tavasz közepén alkotott kormányrendelet szerint április elejétől ingyenessé lettek a közterületi parkolási díjak Magyarországon, így a megyeszékhelyen is, a veszélyhelyzet után kompenzálja-e a szolgáltató azokat, akik jó előre kiváltották az éves és féléves bérleteiket?

A felvetéssel megkerestük az illetékes NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. illetékeseit. Kiss Zsófia, a társaság marketingasszisztense érdeklődésünkre elmondta, csak később fognak dönteni a témában.

– A veszélyhelyzet elmúltával, a teljes jogi helyzet tisztázása után tudjuk tájékoztatni az ügyfeleket arról, hogy milyen intézkedéseket tudunk tenni az ügyben – válaszolta megkeresésünkre a cég munka­társa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában