Bulvár-celeb

2023.11.03. 04:05

Így néz ki most a nagybeteg Céline Dion

Súlyos beteg a népszerű énekesnő, Céline Dion, neurológiai rendellenességet, az úgynevezett stiff-person-szindrómát diagnosztizáltak nála.

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Az 55 éves, kanadai származású énekesnő jövő márciusban lépett volna fel Budapesten, de betegségére hivatkozva törölte az eseményt. Mióta elismerte, hogy beteg, nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, most azonban színpadra állt négy év kihagyás után. Dion hétfő este lépett fel a Las Vegas-i T-Mobile Arénában, ahol a Nemzeti Jégkorongliga egyik meccsén énekelt.

Céline Diont a mérkőzésre gyerekei, René-Charles és ikrei, Eddy és Nelson is elkísérték, a mérkőzést követően az énekesnő bement az öltözőbe, és jókedvűen beszélgetett és fotózkodott a játékosokkal. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a világsztár már jobban van, annak ellenére, hogy nemrég nővére, Claudette arról beszélt, hogy az énekesnő fájdalmain eddig egyik kezelés sem enyhített – írja a Page Six nyomán az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!