Tragédia

2023.11.01. 06:30

Kisfia hiába várja haza: rejtélyes körülmények között hunyt el a 22 éves édesanya

Egy szenvedélybetegséggel küzdő fiatal anyát holtan találtak egy csónakban a Mississippi folyón, miután néhány nappal korábban letartóztatták, mert könyörgött, hogy vigyék pszichiátriai osztályra.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: thanun vongsuravanich

A 22 éves Hailey Silas holttestét október 21-én találták meg a Mississippi folyóban, és halála továbbra is rejtély – írja a Bors.

Silast, egy négyéves kisfiú édesanyját október 15-én letartóztatták és őrizetbe vették, miután többször is hívta a rendőrséget, és segítségért könyörgött, mert „megijedt”. Azt mondta a zsaruknak, hogy „pánikrohamot” kapott, és könyörgött nekik, hogy vigyék el egy pszichiátriai osztályra. Silas nővére elárulta, hogy a 22 éves lány szenvedélybeteg volt.

Silas holttestére rejtélyes módon több mint 400 mérföldre bukkantak a telefonálás helyétől.

Anthony Buckner főigazgató-helyettes hétfőn „rendkívül szokatlannak” nevezte a haláleset nyomozását.
Halála előtt téves riasztás miatt tartóztatták le, a rendőrségen pedig zavart és ijedt volt a jegyzőkönyv szerint. Könyörgött, hadd beszéljen az anyjával vagy az apjával, majd azt kérte, vigyék kórházba, pszichiátriai osztályra.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!