PR

2017.08.22. 20:30

Az innováció a szolnoki MediaMarkt elé költözik

Első alkalommal rendezik meg Szolnokon az Innovatív Napot 2017. augusztus 26-án, ahol jövőbemutató, de már a mindennapokban is velünk lévő technológiák mutatkoznak be a nagyközönség számára. Az egynapos eseményen a látogatók kipróbálhatják a legmodernebb elektromos városi közlekedési eszközöket, megismerhetik a virtuális valóság élményét, valamint drónokkal is bebarangolhatják a környezetüket.

Drónversennyel, ügyességi pályákkal, minidrón kipróbálási lehetőséggel és videokészítő versennyel várja az érdeklődőket a MediaMarkt augusztus 26-án Szolnokon az Innovatív Nap keretében. Az esemény célja, hogy a műszaki áruház bemutassa a virtuális valóság, a drónok és a városi közlekedési eszközök technológiai újdonságait, amelyek a MediaMarkt kínálatában is elérhetők.

Az élménynap keretében a résztvevők szó szerint a technika örömteli élményét élhetik át, hiszen a különböző tudású drónok mellett kipróbálhatnak elektromos kerékpárokat és rollereket, valamint megismerhetik az e-mobilitás jövőjét és egyéb olyan újdonságokat is, mint az E-bike, Cityboard, Segway, E-roller, Easyhover, és az Airwheel. Az eszközök kipróbálásával nemcsak az innovatív megoldásokat ismerhetik meg a látogatók, de saját ügyességüket, kreativitásukat is próbára tehetik és biztonságos körülmények között könnyedén sajátíthatják el használatukat.

Az Innovatív Nap ugyanakkor azok számára is tartogat meglepetéseket, akik inkább munkára használnák a modern technológiai megoldásokat, itt mutatkoznak be ugyanis a MediaMarkt kínálatában újonnan elérhető professzionális drónok is, amelyek komoly ipari és mezőgazdasági feladatokban is kiválóan teljesítenek.

Első alkalommal 3D virtuális valóságba csöppenni óriási élmény, az Innovatív Nap keretében pedig erre is lehetőség nyílik a VR-szemüvegek segítségével, amik mára egyre népszerűbbé váltak, leginkább a szórakoztató célú felhasználás területén. Bár ezek az eszközök még inkább a számítógépes játékok területén terjedtek el, az egészségügyi kutatásban és az ipari fejlesztésben is nagy jövő áll előttük.

Mindazoknak, akik az Innovatív Napon testközelből is szeretnének megismerkedni a legfontosabb technológiai újdonságokkal, érdemes ellátogatni MediaMarkt áruház elé, ha pedig valaki kedvet kap egy-egy bemutatott termék megvásárláshoz, a szaktanácsadók segítenek abban, hogy a széles termékválasztékból megtalálják a számukra legmegfelelőbb eszközt és megismerjék a használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!