Hirdetés

2023.05.27. 00:00

Megújult az OMV benzinkút Szandaszőlősön, további fejlesztéseket is terveznek

Az utóbbi esztendőben teljesen megújult a benzinkút Szandaszőlősön, mely az OMV viszonteladójaként, immár az OMV színeiben invitál tankolásra. A minőséget képviselve cégeknek, vállalatoknak, de a lakosok számára is folyamatos kedvezményeket biztosítanak. A részletekről és tervekről Jánosi Zoltán tulajdonossal beszélgettünk.

PR-cikk

Fotó: Nagy Balázs

Elkészültek a felújítással, milyen munkálatok zajlottak?

– Hosszú felújítás után adtuk át a Szandaszőlősön működő OMV benzinkutat. Nagyon örülünk, hogy sikerült befejezni a tavalyi nehéz időszak után, véghezvittünk minden olyan átalakítást, amit terveztünk, hogy az ügyfeleink elégedettségét növeljük. A külső és belső terek is az OMV színeit viselik. Nonstop nyitvatartással várjuk tankolásra régi és új ügyfeleinket egyaránt.

Milyen további terveik vannak?

– Nem hagyjuk abba a fejlesztéseket. Tárgyalunk a Sparral, építenénk a benzinkút mellé egy különálló épületet, ahol vevőink a mindennapi élelmiszereket is beszerezhetik. De szeretnénk egy kis éttermet is, hagyományos magyar ízekkel, továbbá a tervek között szerepel egy látványpékség megnyitása is, autós kiszolgálással. Az elképzelés az, hogy az ügyfél úgy vásárolhat majd nálunk, hogy ki sem kell szállnia az autóból, egyszerűen csak a kiadó ablaknál kérheti a megszokott, kiváló minőségű pékárut. A tervezés és az engedélyeztetés jelenleg is zajlik, ha minden jól megy jövő májusban már meg is nyithatunk, bővítve ezzel a kínálatot Szandaszőlősön és a környező településeken a lakosság részére.

Jánosi Zoltán tulajdonos
Forrás: Beküldött fotó

Miért érdemes Önöknél tankolni?

– Az összes üzemanyag Ausztriából érkezik, ami garancia a minőségre. Az OMV által lehetőséget biztosítunk, hogy kedvezményes áron tankolhassanak nálunk cégek, vállalkozások, de a magánszemélyek is. Kútjainkon bankkártyás, UTA kártyás, DKV kártyás, Routex kártyás fizetési lehetőség biztosított. Egyre több elköteleződött ügyfelet tudhatunk magunk mellett. Célunk az elégedettség fenntartása és az ügyfélkör további bővítése.

Milyen lehetőségeket biztosítanak a vállalkozásoknak?

– A cégek kihelyezett mérőórás tartályt igényelhetnek. A szerződött partnereknek átutalási fizetési lehetőséget biztosítunk. Szolnok ötven kilométeres körzetében vállaljuk a gázolaj házhozszállítását is. Rugalmasan kezeljük ügyfeleink igényeit.

Fotó: Nagy Balázs

Milyen kedvezményeket kínálnak a lakosságnak?

– A benzinkút melletti autómosóba új habosító fej érkezett nemrégiben, ami tovább növeli a hatékony tisztítás lehetőségét. Aki június hónapban szerdán vagy csütörtökön hozzánk látogat, 50% kedvezménnyel moshatja le az autóját, éppen ezért érdemes kipróbálni ezt az új funkciót.

Hetente tízezer liter üzemanyagot szállítanak Szolnokról Kabára

A Kabán működő Várfalvi Kft. ajánlások alapján, közel egy éve került kapcsolatba a szandaszőlősi benzinkutat üzemeltető Fire-Oil Kft-vel.

– Pontosak, határidőre szállítanak és mindent olyan formában teljesítenek, ahogy előre megbeszéljük, így gördülékenyen és problémamentesen lehet velük együtt dolgozni – mondta Várfalvi József ügyvezető.

A termény nagykereskedelemmel és fuvarozással foglalkozó vállalathoz hetente, de legkésőbb kéthetente tíz-húszezer liter üzemanyagot szállítanak Szolnokról.

– Ilyen mennyiségnél az ár is meghatározó, a Fire-Oilnál ez is kedvező. Az is fontos, hogy minden alkalommal jó minőségű üzemanyag érkezik, a megbízhatóságukat már bizonyították – emelte ki.

A kabai és a szolnoki cég jó kapcsolatot ápol egymással. A precizitás a számlázásban és a munkavállalóik, így például a gépkocsivezető kiválasztásában is meglátszik. A szolnoki

Fire- Oilnál a minőség garantált!

 

Szolnok Szandaszőlős, OMV Kölcsey Ferenc út. 2.,

Tel.: 06-70/317-7862

Üzletkötői telefonszám: 06-70/775- 6970

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!