Hirdetés

2023.08.16. 11:14

Álláslehetőségek gyártói és termelői környezetben Zalaegerszegen

PR cikk

Forrás: ZalaegerszegAllas.hu

A gyártás és termelés területén megannyi lehetőséggel lehet találkozni, kezdve az egyszerűbb, betanított pozícióktól, egészen a diplomás munkakörökig. Az ilyen típusú állások természetesen Zalaegerszegen is elérhetőek lehetnek, a ZalagerszegAllas.hu kínálatában például már többször előfordultak. A hivatkozáson kereshet állást a gyártó, termelő iparban Zalaegerszegen. A következőkben bemutatunk néhányat az itt megjelenő pozíciókból!

Összeszerelő munkatárs

A különböző összeszerelői munkák, illetve operátori állások az egyik legtipikusabb gyári pozíciónak számítanak. Ebben a munkakörben az alapvető feladatokat általában kisebb összeszerelési tevékenységek jelentik, a megadott és előre betanított utasítások alapján. Mindez persze egyéb teendőkkel is kiegészülhet, beleértve a csomagolást, a minőségellenőrzést, illetve a gyártósor környezetének rendben tartását.

Az összeszerelői munkáknak – lévén betanított feladatokról van szó – nincsennek különösebben magas belépési követelményei, akár alapfokú végzettség birtokában is eséllyel lehet rájuk pályázni. A precizitás, a jó kézügyesség és a monotóniatűrés viszont valamennyi esetben alapvető elvárás.

Szerviztechnikus

Szerviztechnikus pozíció ugyancsak előfordult már a ZalaegerszegAllas.hu kínálatában. Egészen pontosan faipari gépek és berendezések helyszíni javítására kerestek munkavállalókat egy zalaegerszegi cégnél. Az esélyes pályázásnak alapvető feltétele volt a B kategóriás jogosítvány megléte. A végzettség tekintetében pedig kifejezett előnynek számított a villanyszerelői, karbantartói vagy mechatronikai képzettség. Emellett az alapszintű angol nyelvtudás ugyancsak jelentős plusznak bizonyult.

Forgácsoló

A forgácsoló álláslehetőség szintén nem példa nélküli a zalaegerszegi állásportál esetében. Egy korábbi hirdetésben szerszám alkatrészek, tartalék alkatrészek forgácsolási műveleteinek elvégzésére, a megrendelt mennyiségek hiánytalan legyártására kerestek jelentkezőket. A pozíció betöltésének alapvető feltétele volt a gépi forgácsoló végzettség, továbbá a releváns szakmai tapasztalat. Elvárás volt emellett a rugalmasság is, hisz a munkavégzés több műszakban történt, ami egyébként jellemző a gyári munkakörök esetében.

Laboratóriumi asszisztens

A gyártás és termelés álláskategória alatt nem csak betanított munkák és szakmunkák, hanem diplomás pozíciók is előfordulhatnak. Példaként lehet említeni egy korábban megjelent laboratóriumi asszisztensi pozíciót, amely egy gyógyszertár által került meghirdetésre. A pozíció feladatköre olyan tevékenységeket foglalt magában, mint a késztermékek és a késztermékekbe beépülő anyagok fizikai és kémiai analízise, a reagensek és mérőoldatok készítése, a laboratóriumi műszerek rendszeres ellenőrzése, a klasszikus analitikai vizsgálatok elvégzése, illetve a vizsgálatok eredményeinek dokumentálása.

A pozíció betöltésének alapvető feltétele volt a vegyésztechnikus, biológus, kémikus vagy egyéb releváns végzettség. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt fontossággal bírt a nagyfokú precizitás, a kiváló problémamegoldó képesség, az önállóság és nem utolsósorban a terhelhetőség is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!