Hirdetés

2023.06.30. 02:00

Negyven éves szakmai tapasztalattal vállalják a csőszerelvényezést

Csőtörés vagy átépítés? Fürdőszoba, konyha kialakításán gondolkodik? A Szol-Csőszer Kft. közel negyven éves tapasztalata garancia a profizmusra. A szolnoki Verseghy út 48/a alatti telephelyük megfelelő körülményeket biztosít a munkához, de még a raktározáshoz is.

Azért dolgozunk, hogy élhessünk és nem azért élünk, hogy dolgozzunk – vélekedik Zug Attila, a Szol-Csőszer Kft. ügyvezetője

Zug Attila, a Szol-Csőszer Kft. ügyvezetője

Zug Attila, a Szol-Csőszer Kft. ügyvezetője még a nyolcvanas években kóstolt bele a víz-, gáz- és fűtés csőszerelésbe.

– Negyven éves tapasztalattal rendelkezem a szakmában. A Szol-Csőszer Kft.-t 2012-ben alapítottam. Kevés emberrel dolgozunk, de mindig ügyelünk arra, hogy kollégáink felkészültsége kiemelkedő legyen – fogalmazott az ügyvezető.

A szolnoki Verseghy út 48/a alatti telephelyüket öt évvel ezelőtt alakították ki.

– Az évek alatt gyakorlatilag mindenféle beruházáson megfordultunk. Az ipari csarnok gépészeti szerelésétől kezdve az irodaházak kialakításán át, társasházak rendszerének kiépítéséig. Lakossági csőszerelvényezést is vállalunk, arányaiban ezekből van kevesebb – magyarázta.

A megrendeléseik száma rendkívül változó, tavaly a felújítási támogatásnak köszönhetően több lakossági munka volt, mindet szinte azonnal várták a megrendelők. Nagyobb volumenű beruházásokból is akadt bőven, ez a szám némileg megcsappant idén, így van szabad kapacitás a beérkező megrendelésekre. A teljesítés ideje az aktuális lekötöttségtől és a beruházás volumenétől függ. Elképzelhető, hogy akár csak heteket kell várni a szakembereikre. Csőtörés vagy egyéb üzemelést veszélyeztető helyzet esetén, igyekeznek azonnal rendelkezésre állni.

– Munkanapokon, munkaidőben dolgozunk. A kollégáknak is szüksége van pihenésre, a családra – tette hozzá.

Zug Attila úgy véli, a család a létező legfontosabb.

– Azért dolgozunk, hogy élhessünk és nem azért élünk, hogy dolgozzunk – vélekedik.

szol-csőszer kft.
 

Szolnok, Verseghy út 48/A

Tel.: 06 20/949-36-68

Ajánlatkérés: [email protected]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában