Hirdetéss

2023.07.18. 11:52

Asszisztensi és egyéb irodai pozíciók Győrben

A szakmai asszisztensi és adminisztratív jellegű állások rendkívül keresettek a győri álláskeresők körében. Jó hír a számukra, hogy ezek a pozíciók továbbra is elérhetőek a városban, például a GyorAllas.hu kínálatán keresztül. A következőkben bemutatunk néhányat a portálon ebben a kategóriában előforduló álláslehetőségekről, illetve összefoglaljuk azok jellemzőit is.

PR cikk

Forrás: GyorAllas.hu

Irodai asszisztens

Az irodai asszisztens pozíciókkal meglehetősen sokszor lehet találkozni a GyorAllas.hu felületén. A munkakört gyakran általános irodai adminisztrátor megnevezéssel illetik, ami nagyjából hasonló feladatokat takar. Ezen feladatok körébe tartozik például a partnerekkel való kapcsolattartás, a különböző dokumentációs tevékenységek elvégzése, az iktatás, a be- és kimenő posta kezelése, a nyilvántartások vezetése, valamint az ügyvezetői asszisztencia. Az ilyen jellegű teendők ellátásához pedig általában középfokú végzettségre és nyelvtudásra, valamint felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (pl. MS Excel, Office) van szükség. Itt lehet győri irodai, adminisztrátor állásokat találni.

Pénzügyi asszisztens

A pénzügyi asszisztensi pozíciók szintén előfordultak már a győri állásportál kínálatában. Ebben a munkakörben az alapvető feladatokat olyan tevékenységek adják, mint például a házipénztár vezetése, a számlázás, a különböző kimutatások készítése, valamint egyéb, a pénzügyi osztály operatív működését támogató teendők ellátása. A pozíció feladatköre tehát az adminisztratív munkákon túl szakmai tevékenységekkel is kiegészül, így a szakirányú végzettség megléte jellemzően alapvető feltételként fogalmazódik meg az álláshirdetésekben. Emellett pedig itt is kiemelt fontossággal bír az MS Office programcsomag ismerete, illetve a számlázásban való jártasság.

Logisztikai asszisztens

A logisztikai asszisztensi pozíciók betöltői olyan feladatokkal számolhatnak, mint például az alapanyag-beszerzés megszervezése, az elosztás koordinálása, a raktározási folyamat támogatása, a fuvarszervezés, a szállítási dokumentáció elkészítése, a készletnyilvántartások vezetése, valamint egyéb, a cég logisztikai működését támogató tevékenységek elvégzése. Természetesen a szakirányú végzettség ebben a munkakörben is alapvető követelménynek számít, ami mellett kiemelt fontosággal bír még a tárgyalóképes nyelvtudás és olykor a vállalatirányítási rendszerek ismerete is.

Ügyfélszolgálati munkatárs

Végezetül pedig az ügyfélszolgálatos munkakörökről sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén elérhetőek szoktak lenni a GyorAllas.hu kínálatában. Itt az alapvető feladatokat az adott cég termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása, az általános tájékoztatás, a rendelések és igények rögzítése, illetve a panaszkezelés jelenti. A pozíció betöltéséhez általában középfokú végzettségre és felhasználói szintű számítógépes ismeretekre, továbbá kiváló kommunikációs-, és problémamegoldó képességre van szükség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában