Hirdetés

2018.10.17. 09:34

Hátizsákodon a városod – Kreatív alkotópályázatot hirdet a Korzó

„A te városod, a te divatod, tervezd meg!” – Szolnok városának és a környék lakosai számára hirdet versenyt a Korzó.

A kreatív urbánus minták megálmodására buzdító dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásából pedig limitált kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni.

A pályaműveket többek közt Molnár Ferenc Caramel bírálja majd el, a fődíj sorsa közönségszavazáson dől el. A Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehet jelentkezni.

A pályázók feladata, hogy megrajzolják, mit jelent számukra, vagy mire inspirálja őket saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra október 15. és 28. között tölthetik fel.

A Játék lezárását követően, október 29–31. között, a beérkezett pályaműveket egy zsűri bírálja el, ami a pályázatot kiíró és a Korzót üzemeltető Ceetrus munkatársából, valamint a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának kollégájából és Molnár Ferenc Caramelből áll.

A zsűri által 10 legjobbnak ítélt szolnoki alkotás közül pedig november 01. és 07. között az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon online közönségszavazás útján választják ki a nyertes helyi pályázatot. A szerencsés nyertes eredményhirdető közönségtalálkozó keretében veheti át nyereményét a helyi Auchan Korzón novemberben.

A nyertes pályázó egy 250.000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően. – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre.

A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel a Korzó, így a győztes pályázó saját közösségét is segíti.

A részvétel pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában