Szponzorált tartalom

2021.01.26. 10:22

Hogy a szemüveg valóban öltöztessen...

Nem elég csak valahogy látni, hiszen látásunk meghatározza a mindennapjainkat. Taupert Szilvia ezt a gondolatot tartja szem előtt, az optometrista, látásjavító szakember nevével fémjelzett szemvizsgálati rendszer is erre épül. A szolnoki Széchenyi Optikában elérhető Taupert Szemvizsgálat alapja az alaposság.

– A nagyjából egy órás vizsgálat teljes egészében a páciensről szól. Hét lépésben állapítjuk meg a szem állapotát, tárjuk fel az esetleges szemproblémákat, a megbújó szembetegségeket. Így például látjuk, ha zöld- vagy szürkehályog van a vizsgált páciens szemén, de megállapítjuk, hogy milyen a könnytermelése, és egyéb problémákra is fényt derítünk. Amennyiben nem találunk elváltozást, akkor határozzuk meg a dioptriákat és írunk fel szemüveget – foglalta össze a szemvizsgálat lényegét a szakember. A 2016-ban levédetett Taupert Szemvizsgálat az alaposságon túl profizmusában is különleges. A vizsgálatokat professzionális műszerekkel végzik, ráadásul távvezérlésűvé fejlesztették, így a jelenlegi járványhelyzetben is biztonságos, hiszen a vizsgálatokat érintésmentesen végzik. Mindezek garantálják, hogy maximális figyelemmel, csúcstechnológiával minőségi szemüvegek készüljenek a szolnoki Széchenyi Optikába betérő vendégek számára.

Az üzlettulajdonos, Taupert Szilvia a szemüvegek erősségének tűpontos beállításán túl a szemüvegesek megjelenésére is odafigyel. Ő maga is szemüveget visel, így tudja, hogy ha a szemüvegünk, amit viselünk, nem komfortos, akkor az rombolja az önbizalmunkat, hangulatunkat.

– A mai világban nagyon fontos a megjelenés. A szemüveget viselők ezt még inkább tapasztalják, hiszen lehet tél vagy nyár, az arcunkon viselt szemüveg mindig meghatározza megjelenésünket. Meghatározza, hogy milyennek látnak mások és mi milyennek látjuk a világot. Munkatársaink stílus-szakértőktől szín és szemüveg forma elemzést, tanácsadást tanultak. Így a legideálisabb szín, anyag és forma kombinációja alapján választunk szemüvegkeretet. Fontos, hogy kiválasztott szemüveg kiemelje a tekintetet, öltöztesse viselőjét, illeszkedjen viselője életstílusához. Ez nagyon fontos, hiszen egy szemüveget nem egy napra választunk. Olyannak kell lennie a kiválasztott darabnak, mintha nem is lenne. Viselve kényelmes, önazonos, és hozzá tesz a megjelenéshez – hangsúlyozta Taupert Szilvia.

A Széchenyi Optikában tehát immár minden adott ahhoz, hogy kiváló látást biztosító, és viselésével önbizalmat növelő szemüveget válasszunk.

SZÉCHENYI OPTIKA

5000 Szolnok, Széchenyi krt. 127.

NYITVATARTÁS:

Hétfő – Péntek: 8.30 – 17.30

Szombat: 8.30 – 12.00

Telefonszámok nyitvatartási időben: +3656/402-744, +3670/387-3317

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában