Programajánló

2007.10.03. 16:09

Mesés könyvtári vasárnap a Verseghyben

Szolnokon mesélni hívja a szülőket, nagyszülőket és mindenkit, aki szereti a meséket, vasárnapra a szolnoki Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár. Ezen a hétvégén ugyanis nem csukják be a könyvtár ajtaját. Sőt még szélesebbre is tárják.

SZOLJON

A gyeremekkönyvtárban például Puding és palacsinta bohóc lép fel. De ide várják vasárnapi mesemondásra a szülőket, nagyszülőket is, akik felolvashatják gyermekkoruk kedvenc meséjét. Kedvenc olvasmányaikat persze felnőttek is megoszthatják egymással, őket olvasói stafétára várják a Művészeti Szalonban. De lesz rajzfilmvetítés, zenés irodalmi műsor is.
Vasárnap a megbocsátás napja is lesz a Verseghy könyvtárban.

Nem csak a késedelmi díjat engedik el ezen a napon, hanem még be is csukják a szemüket a könyvtárosok. Így bárki nyugodt szívvel visszateheti a szabálytalanul elvitt könyveket. Vasárnap ugyanakkor ingyenes lesz a könyvkölcsönzői beiratkozás is. Aki a hangtári dokumentumok kölcsönzésére iratkozik be, egy évig ingyen használhatja az internetet, illetve fordítva, aki internetezni tér be, az egy évig ingyen veheti igénybe a hangtár szolgáltatásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!