Sport

2008.07.17. 11:23

Az élvonal bajnokánál is helyt állt a Szolnok

A Szolnoki MÁV FC NB II-ben szereplő labdarúgó csapata lejátszotta újabb előkészületi mérkőzését. Míg az első két összecsapáson hasonszőrű, azaz másodosztályú gárdával találkoztak - és nyertek - Vígh Tibor fiai, addig ezúttal az élvonal bajnoka, az MTK vendégei voltak a fővárosban.

Gelei József

MTK-Szolnok
2-1 (1-0)
Budapest, 100 néző, vezette: Sütő
MTK: Végh - Radulovics, Lambulics, Pintér Á. (Bajusz), Pollák - Nagy G. (Hrepka), Horváth L. (Szabó Á.), Zsidai, Bori - Pátkai, Pál. Edző: Garami József.

Szolnok: Rézsó: Urbán-Szabó, Antal, Balogh P., Kerényi (Balla) - Mile, Szabó T. (Benedek), Zana (Nagy P.), Kiss K. (Bálint) - Bozori, Kotula. Edző: Vígh Tibor.
Gólszerzők: Bori, ill. Bozori

Az NB I-es bajnok, BL-selejtezőre készülő kék-fehér gárda annak ellenére, hogy több helyzetet is kidolgozott, győztes gólját csupán a nyolcvanadik percben szerezte. A Tisza-parti együttesben több új fiú is először öltötte magára a szolnoki szerelést, ám kisebb sérülések miatt néhány hiányzója is volt Vígh Tibornak.

- Lassan kialakul végleges keretünk - tudtuk meg Tóth Dénes klubigazgatótól. - A sok távozó helyére egyelőre hét játékost igazoltunk, velük már meg is egyeztünk. Célirányosan, posztra szerződtettük a labdarúgókat, s valamennyiükkel a kezdő csapatban számolunk.
Az már biztos, hogy a kék-sárgáknál folytatja pályafutását Bozori Balázs (csatár, Pécs), Kiss Károly (középpályás, Vasas), Zana Norbert (középpályás, REAC), Hegedűs Dávid (középpályás, Eger), Kotula László (csatár, Jászapáti), Kerényi Gábor (védő, Diósgyőr) és Szabó Tamás (csatár, Kecskemét). Miután a tatabányai Németh Attila meggondolta magát és mégsem fogadta el a Tisza-partiak ajánlatát, egyetlen hely kiadó még a szolnoki keretben. Egy védőt szeretnének igazolni a vezetők, a tárgyalások még zajlanak, ám míg nem kerül aláírás a szerződésre, homály fedi a kiszemelt nevét.

Gelei József -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!