Sport

2008.09.29. 15:12

Vígh Tibortól elköszönt a Szolnoki MÁV futballcsapata

A tavaszi ezüstérem után szebb őszben reménykedtek a Szolnoki MÁV FC NB II-es labdarúgó csapatának vezetői, szurkolói. Az új idényre azonban teljesen kicserélődött a játékoskeret, a friss szerzemények pedig egyelőre nem tudták feledtetni a távozókat.

GJ

A biztató bajnoki rajt után — az első három fordulóban hét pontot szereztek a kék-fehérek — látványosan megtorpant az együttes, sorozatban szenvedte el a vereségeket és az elmúlt hónapban megszerezhető 15 pontból mindössze egyet(!) tudott begyűjteni. A vesszőfutás pedig a tavalyi bajnokság sikeredzője, Vígh Tibor állásába került, akivel hétfőn délben közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

— A délutáni edzést Romanek János vezette, ám hogy ki foglalja el Vígh Tibor helyét a kispadon, csak péntekig derül ki — tudta meg honlapunk Tóth Dénes klubigazgatótól.

Bár hivatalos megerősítést nem kaptunk, a múlt héten többször is feltűnt Szolnokon a Diósgyőrből csütörtökön menesztett Vágó Attila. Azaz nem lennénk nagyon meglepve, ha a Vecsés elleni szombati hazai bajnokin már az egykoron a Tisza-parti gárdánál is tevékenykedett szakvezető dirigálná Antaléka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!