Sport

2008.10.15. 11:08

A Duna vizén is remekeltek a szolnokiak

A minap Csepelen rendezték meg az evezősök őszi hosszútávú, 6000 méteres úgynevezett keretfeltöltő versenyét. A viadalról hiányoztak az évad nemzetközi regattáin jó eredményt elért evezősök, a szolnokiak legjobbjai Vinkó Gáspár és Simon Béla is a partról ünnepelték klubtársaik sikereit.

VCs

A Tisza Evezős Egylet és a Szolnoki Sportiskola kirobbanó formában lévő evezősei szinte mindegyik számban a dobogón végeztek, így pályázhatnak a válogatottságra. Az idei szezonban gyengélkedő női versenyzők is erőt merítettek a Duna vízén, ez dicséri  az új edző Tóth Frida munkáját is. A megméretésen a tiszások felnőttkorú, leginkább, párevezésben induló kiválóságai igazolták, hogy nem véletlenül szereztek egy rakat bajnoki címet az évadban. Ezúttal a váltott evezős szakágban az első és a harmadik helyet értek el.

Eredmények: Férfi felnőtt korm. nélküli kettes: 1. Simon Tamás, Juhász Adrián, ...3. Tolnay Béla, Palóczai Ádám             Női ifjúsági egypár:...2. Abid Syham. Ifjúsági korm. nélküli kettes: 1. Vallyon Bence, Novák Edvin, ...3. Rácz Milán, Gregor Zsolt (még serdülők). Ifjúsági könnyűsúlyú korm. nélküli kettes: ...3. Novák Zsombor, Túri Maximillián (még serdülő korúak!). Ifjúsági könnyűsúlyú egypár: 1. Molnár Márk, ...3. Nagy Árpád (még serdülőkorú!). Serdülő korm. négypár:...2. Szabó Vanda, Tóvizi Petra, Molnár Barbara, Erdélyi Zsófia, korm.: Kardos Szabina. Felkészítő edzők: Tóth Frida, Molnár Csaba és Molnár Dezső.

VCs -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!