Sport

2008.10.02. 11:17

Még nincs új vezetőedzője a Szolnoki MÁV-nak

Mint köztudott, a hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II. Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV FC és Vígh Tibor vezetőedző.

SZOLJON

A tavaszi ezüstérem után gyengén kezdte az új idényt az együttes — nyolc forduló után nyolc ponttal csupán a tizenkettedik helyet foglalja el —, ezért döntöttek úgy az illetékesek, hogy elválnak útjaik a szakvezetőtől.
A hét eleji szerződésbontást követően Ferencz Gábor klubelnök úgy tájékoztatta lapunkat, ha tárgyalásai eredményre vezetnek, csütörtökre meg lesz a csapat új szakvezetője.
— Bár közel állunk a megállapodáshoz, még nem írtuk alá a szerződést, így nem szeretném megnevesíteni kiszemeltünket — felelte érdeklődésünkre a szolnoki labdarúgást tíz éve életben tartó klubelnök. — Ha minden jól megy, pénteken azonban már munkába is állhat az új vezetőedző.
A héten Romanek János, az eddigi pályaedző vezette a foglalkozásokat, ám hogy a Vecsés elleni szombati összecsapáson ki vezeti a kék-fehéreket, továbbra is kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!