Sport

2008.11.07. 10:29

Hatpontos meccs Jászberényben

Az őszi idény utolsó előtti fordulóját rendezik a hét végén a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. A Jászberényi SE együttese hatpontos meccsen fogadja a Vecsést szombaton 13.30-kor.

SZOLJON

Elég sokáig kellett várni, míg a Jászberényi SE együttese megszerezte első idegenbeli pontját az idei bajnokságban. Földesi Károly tanítványai az otthon mindenkire veszélyes Makó ellen végeztek döntetlenre vasárnap.
- Azóta is fáj a szívem azért a meccsért, nem egy pontot szereztünk, hanem kettőt vesztettünk - idézte fel a történteket a szakvezető. - Csak az ordító ziccereink alapján több góllal kellett volna nyernünk, ám mindössze egyszer voltunk képesek a kapuba találni. Ezt pedig Bány egy bődületes szabadrúgásgóllal egalizálta. A mutatott játékunk viszont mindenképpen biztató volt, úgy érzem jó úton haladunk. Amennyiben sikerül formánkat tartósítani, jó eséllyel pályázunk az utolsó két fordulóban a  győzelemre, hiszen most a Vecsést fogadjuk, majd jövő héten a sereghajtó Tökölhöz látogatunk. Annyi változás van a keretben, hogy a hosszabb ideje hiányzó Viskovic végre utolérte magát, s visszatér a kezdőcsapatba, ellenben Bubori számára, aki még a DVSC II. ellen sérült meg, befejeződött az idény.
A tervezett kezdőcsapat: Szalma - Gulyás, Viskovic, Póti, Hídvégi - Móczó, Bárkányi, Rebecsák, Hevesi-Tóth, Murinai - Hamar.
A vecsési alakulat idén gyengébben szerepel, mint az elmúlt esztendőkben. Annak ellenére, hogy több rutinos, élvonalat is megjárt labdarúgó szerepel csapatában (Hungler, Kiskapusi, Lukács, Faragó), csupán közvetlenül a kieső zóna előtt tanyázik. Ráadásul szakvezetőjét, az egykori válogatott Pisont Istvánt most felkérték az U19-es válogatott edzői posztjára is, így legalábbis megoszlik figyelme a két együttes között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!