Sport

2008.11.08. 16:35

Végre ismét berényi siker

A labdarúgó NB II. tizennegyedik fordulójában kiesési rangadót rendeztek Jászberényben. Bár a hazai együttes ezúttal nem játszott jól, ám begyűjtötte a roppant fontos három bajnoki pontot.

SZOLJON

Ismét a Bőcs az élen

A bőcsi együttes idegenben is begyűjtötte a három pontot, s mivel a Ferencváros csak ma délután lép pályára a Makó ellen, átvette a vezetést a táblázaton.

Eredmények: Cegléd—Kazincbarcika 1-2, Békéscsaba—Bőcs 1-3, Vác—Debrecen 0-1.Jászberényi SE—Vecsés 1-0 (0-0)
Jászberény, 200 néző, vezette: Nagy R. (Pápai, Márkus).
Jászberény: SZALMA — Gulyás, Viskovic, PÓTI, HÍDVÉGI — Móczó, Bárkányi (Majzik, 71.), Hevesi-Tóth, Lukácsi (Németh, 63.), Murinai — Hamar (Vaszicsku, 88.). Edző: Földesi Károly.
Vecsés: KOVÁCS B. — Máj, MOLNÁR I., Kiskapusi, Csirinyi — Dévai (Faragó, 63.), CSILLAG — Buza (Molnár Z., 76.), Lukács, Králik (Mészáros, 61.) — Folmer. Játékosedző: Pisont István.
8. perc: Lukács a tizenhatos jobb sarkáról remekül kanyarította középre a labdát, Folmer tizenegy méteres fejese azonban a bal kapufán csattant.
20. perc: Hevesi-Tóth ütemváltása után lépéselőnybe került örzőjével szemben, a tizenhatos bal sarkáról hajszálpontosan tálalt középre, a berobbanó Hamar meg is előzte védőjét, ám rosszul vette át a labdát, így az utolsó pillanatban szögletre mentettek előle.
43. perc: Szép vecsési egyérintőzés után Csillag a balösszekötő helyén becsapta Viskovicot, ám 10 méterről gyengén Szalma kezébe lőtt.
48. perc: Máj a jobb oldali szögletzászlótól pontosan emelt a középen egyedül felejtett Folmer fejére, a csatár senkitől sem zavartatva, 6 méterről a léc fölé bólintott.
53. perc: Órisái ziccert hibázott el a hazai csapat: Hídvégi a bal oldali alapvonalról pontosan gurított az ötösön álló Hevesi-Tóth elé, akinek pördítése azonban a léc fölött hagyta el a játékteret.
77. perc: Hamar jobb oldali szabadrúgását Hevesi-Tóth középen megcsúsztatta, a hosszú saroknál érkező Majzik pedig két lépésről, a bal sarokba bombázott, 1-0.
87. perc: Máj elcsúszott a kapuja előterében, Németh megszerezte a labdát, egyedül vezette Kovács Balázsra, ám a tizenegyes pontról elhamarkodott lőtt, a kapus pedig bravúrral hárította.
Az elmúlt hetekben ugyan többször is jó teljesítményt nyújtott a berényi együttes, ám nem sikerült nyernie. Ezúttal fordult a kocka, most igazából csak a csapat lelkesedését lehetett dícsérni, ez viszont három pontot eredményezett a rendkívül fontos, kiesési rangadón. A mezőnyben ugyan jobban játszott a vendégcsapat, ám a hajrában nyújtott határozottabb teljesítményének köszönhetően végül megérdemelten diadalmaskodott a JSE.
Földesi Károly: — A második félidei harcosabb játékunkkal megérdemelten csikartuk ki a győzelmet.
Pisont István: — Bár az őszi idény egyik legjobb játékát nyújtottuk, ám sajnos ismét kimaradtak helyzeteink, és ennek vereség lett a vége.

Eredmények: Cegléd—Kazincbarcika 1-2, Békéscsaba—Bőcs 1-3, Vác—Debrecen 0-1. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!