Sport

2009.02.20. 13:43

A fővárosban lépnek pályára a szolnoki kosaras lányok

A női kosárlabda-bajnokság élvonalának legutóbbi fordulójában bravúros győzelemmel tért haza Szekszárdról a Szolnoki NKK csapata.

Gönczöl Gábor

A kék-sárgákra szombaton 18 órakor újabb idegenbeli fellépés vár, a BSE városmajori otthonába látogatnak. A két együttes szolnoki mérkőzésén viszonylag sima vendégsiker (55-70) született, ám Mészáros Zoltán vezetőedző amondó, össze sem lehet hasonlítani az akkori és a mostani találkozót.

— Az őszi mérkőzésen komoly szerkezeti gondokkal küzdöttünk, amelyek tükrében már az nagy fegyvertény volt, hogy a szünetben még vezettünk — kezdte a szakvezető. — Serbán Anett érkezése javarészt orvosolta ezeket a problémákat, s külön öröm az is, hogy sérülése után Rubold Eszter minden téren utolérte önmagát. Ennek ellenére a BSE a meccs esélyese, de mi sem feltett kezekkel lépünk majd pályára. Kulcskérdés, hogy a hazaiak irányítóját, az amerikai Hardy-t megakadályozzuk a játék szervezésében. Ha ez sikerül, jó mérkőzést játszhatunk a fővárosban.

Az SZNKK-nál mindenki egészséges, a lányok bizakodva várják az újabb megméretést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!