Sport

2009.02.19. 09:53

Megyei sporthírek

Rövid sporthírek a megyéből.

VCS

Oravecz Elemér és Nagy Zoltán aranyérme  

Budapesten rendezték meg a fedett pályás atlétikai országos bajnokságot a veterán korosztály számára. A Szolnoki MÁV SE versenyzői közül Nagy Zoltán a 70-74 évesek korosztályában aranyérmet szerzett a 800 méteres síkfutásban. Klubtársa, Oravecz Elemér is remekelt, aki ugyancsak a 800 méteres távon haladt át elsőként a célvonalon. Elemér bácsi ezzel is ünnepelte nyolcvanadik születésnapját. Gratulálunk mindkettőjüknek!
   
Kézilabdatornát rendeznek Mezőtúron

A jövő hétvégi bajnoki rajt előtt felnőtt és ifjúsági férfi felkészülési kézilabdatornát rendeznek szombaton a mezőtúri Városi Sportcsarnokban. A megméretésen a Gyula, az Abony és házigazdák felnőtt és utánpótlás csapatai lépnek pályára. Sőt a programban szerepelnek majd szeniormérkőzések is. A torna reggel fél kilenckor az Abony—Mezőtúri AFC ifjúsági összecsapással rajtol, és a tervek szerint este hat óráig tartanak a küzdelmek.

Kedden hazai pályán kosarashölgyeink

Szurkolói busz indul a szombati BSE—Szolnok női bajnoki kosármeccsre. Az utazással kapcsolatban bővebb felvilágosítást Dömötör Attilánál lehet kapni 06/70385-2381-es telefonszámon. A szolnoki kosarashölgyek legközelebbi hazai meccse kedden 18 órakor lesz, ekkor a Foton Győrt látják vendégül a Tiszaligetben. Mészáros Zoltán együttese utoljára tavaly november 14-én szerepelt hazai környezetben  
 
Hadvina Gergő klubváltása

A Szolnoki Kajak-kenu Klub tehetséges kajakosa klubot váltott a napokban. A versenyző ugyanis a fővárosban, a Kőbánya SK csapatában folytatja pályafutását. Az edzője azonban nem változik, hiszen eddig is Sári Nándor keze alatt dolgozott a szolnoki fiú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!