JÉGKORONG

2018.01.24. 10:12

Újabb vereséget szenvedett a Berény, lemaradt a rájátszásról

Immáron az utolsó előtti, 9. forduló mérkőzéseit rendezték a másodosztályú bajnokság alapszakaszában. A Jászberény folytatta csalódást keltő szereplését, nagyarányú vereséget szenvedett a harmadik helyen álló Újpest vendégeként. Ezáltal biztossá vált, hogy Szerdahelyi Gábor együttese – akárcsak tavaly – lemarad a rájátszásról.

Pabar Gyula

Bálint Artúr sem tudta csapatát kirántani a gödörből.

Fotó: Gémesi Balázs

– Elfogytunk a végére, szó szerint. A légiósaink munkahelyi elfoglaltságaik miatt nem tudnak meccsre járni, többeket sérülés hátráltat, ez így nagyon kevés – mondta csalódottan a berényiek vezetőedzője.

– A szombati, Zala­egerszeg elleni összecsapásra muszáj összeszednünk magunkat, a közönségünk ennél sokkat többet érdemel. S, ha már a rájátszás kútba esett, legalább a helyosztón szeretnénk elcsípni az ötödik helyet.

UTE AMATŐR – JÁSZBERÉNY HC 9–2 (4–0, 2–1, 3–1)

Újpesti jégcsarnok, 40 néző. Vezette: Varjú Árpád ­(Bedő Péter, Molnár Márkó)

ÚJPEST: Székely (kapus), Pichler, Postás – Berger, Gál T. 1, Homenko. Második sor: Sommer 2, Timár – Frajka 4, Horváth D. 2, Kukucska. Harmadik sor: Bokor, Horváth Cs. – Barna, Keszthelyi, Kovács S. Negyedik sor: Sibelka

Vezetőedző: Sommer Tamás

JÁSZBERÉNY: Kubanek-­Góga (kapus), Bató, Nagy Z. – Bálint, Tóth I. 1, Szajka 1. Második sor: Kovács A., Rácz T. – Gedei, Hajdú Á., Szabó Z. Harmadik sor: Barta

Vezetőedző: Szerdahelyi Gábor

Bálint Artúr sem tudta csapatát kirántani a gödörből.

További eredmények: MAC – KMH 6–5, Zalaegerszeg – Dunaújváros 8–6.

A bajnokság állása

1. KMH 24 pont

2. MAC Budapest 18

3. Újpest 15

4. Dunaújváros 12

5. Zalaegerszeg 9

6. Jászberény 3 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!