Labdarúgás

2020.02.17. 10:30

Harmadik ligás gárdák ellen még nem megy a Berénynek

A Jászberényi FC újabb edzőmérkőzést játszott, szombaton az NB III. Közép-csoportjában szereplő Dabas-Gyón vendége volt.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A JFC-nél többen is hiányoztak, Német Gyula nem számíthatott sérülés miatt Ágoston Kristófra, Drávucz Milánra, Balogh Bálintra és Szanyi Krisztiánra sem. Az Aczél Zoltán vezette hazaiak a 12. percben megszerezték a vezetést Szabó Péter góljával (1–0), öt perccel később egyenlíthetett volna a Berény, ám Nagy Szabolcs a kapufát találta el. A 36. percben Varga Levente növelte a dabasiak előnyét (2–0), azonban Szöllősi Ferenc révén még a szünet előtt tudott szépíteni a vendégcsapat (2–1).

A 62. percben a nyáron a JFC-től az ESMTK-ba igazoló, majd onnan télen továbbálló Herczeg László adta középre a labdát, Varga Bence pedig közelről értékesítette a beadást, megszerezve ezzel a hazaiak harmadik találatát (3–1). A jászberényi klub honlapjának beszámolója szerint csapatuknak sem volt kevesebb helyzete, mint a vendéglátóknak, csupán azokat nem sikerült megfelelő hatékonysággal értékesíteni.

A Berény számára a harmadosztályú csapatok ellen egyelőre nem megy a felkészülés során, mérlegük három vereség és egy döntetlen ez idáig. A megye I.-es gárdák ellen mindháromszor sikerült nyerni, ám szerdán ismét harmadik vonalbeli együttessel csap össze a JFC, a télen edzőt váltó, Simon Antalt kinevező Gyöngyössel.

Dabas-Gyón FC – Jászberényi FC 3–1 (2–1)

Dabas-Gyón: Steer – Grazner, Markovics, Mohácsik, Popovics, Szabó P., Varga L., Ablonczy, Bognár, Zsivoczky-Pandel, Varga B. Csere: Nyirati, Folmer, Galambos, Herczeg L. Edző: Aczél Zoltán.

JFC: Csutorka – Kovács B., Papp K., Szabó T., László K. – Süttő – Szemere, Szöllősi, Ludasi, Pálinkás – Nagy Sz. Csere: Miski, Micskó, Borics, Kurunczi, Borbás, Kónya, Palcsó. Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Szabó P. (12.), Varga L. (36.), Varga B. (62.), ill. Szöllősi (45.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában