ASZTALITENISZ

2017.07.15. 12:26

Jöhet az újabb bravúr

Péntek délelőtt a csapatversenyekkel megkezdődtek az ifjúsági és serdülő Európa-bajnokság küzdelmei a portugáliai Guimarãesben. A rangos viadalon immár hatodik alkalommal vesz részt Molnár István Patrik, a Jászkun Volán SC 18 éves versenyzője.

Pabar Gyula

Molnár István Patrikra a magyar ificsapat első számú játékosaként tekintenek

Forrás: moatsz.hu

A Molnár István Patrik, Juhász Patrik, Nagy Norbert, Molnár Dávid alkotta ifjúsági fiúcsapat – amely Norvégiával, Ciprussal és Észtországgal került egy csoportba – a B-divízióból indul, így az elsődleges célja a feljutás, vagyis a tizenhat közé kerülés lehet. A nemrégiben kinevezett szövetségi kapitány, Ackermann Erika szerint ez minden, csak nem könnyű feladat, ugyanakkor bízik a fiúk sikeres szereplésében.

Molnár István Patrikra a magyar ificsapat első számú játékosaként tekintenek
Forrás: moatsz.hu

Egyéniben a legtöbbet a kvartett legrutinosabb játékosától, Molnár Istvántól vár, akinek a felkészülését sajnos kisebb sérülés hátráltatta. Pisti 23. kiemeltként vesz részt a viadalon, azaz már a tizenhat közé jutáshoz is igazi bravúrra lenne szüksége. Ha már bravúr, Pistinek az U21-es magyar World Tour versenyen a korosztályos európai ranglista élmezőnyéhez tartozó Landrieu-t és Kozult is sikerült legyőznie. Nem beszélve arról, hogy a jelenlegi indulók közül a 2. kiemelt Sipos Rarest, a 4. Szguropuloszt, a 6. Abjuszevet, a 7. Cnuddét és a 9. Ivonyint is verte legutóbbi találkozásuk alkalmával. Párosban a moldáv Andrei Putunticával indul a szolnoki versenyző, aki emellett még vegyes párosban is érdekelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!