Összefoglaló

2024.05.01. 20:50

Jó hangulatban telt a szolnoki majális – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Színes programkavalkád, közösségi élmény csábítja az érdeklődőket az Electrolux sportpályára.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Számtalan különleges fellépő, autentikus nóta és roma főzőverseny várja az érdeklődőket május 1-én Tiszaburán.

Zagyvarékasnál takarítják ki a folyót és környékét a helyiek és az akcióhoz csatlakozó csapatok.

Százötven éve, az országban elsőként Karcagon alakult vadásztársaság, amely azóta is működik.

A tűzoltók négy vízsugárral eloltották a lángokat. Ötven állat volt veszélyben.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.

Munkagépeket szereztek be, hogy ne kelljen vállalkozót fizetniük a különféle fejlesztések megvalósításának műveleteihez.

A játék az emberiséggel egyidős, ugyanis már az ősember is birka csontokkal dobálózott, hogy kikövetkeztesse, mennyire lesz sikeres a vadászat. A Mit Játsszunk? vlog készítői, Győri-Nádai Réka kreatív szakember és férje, Győri Zoltán társasjáték tervezők. A fiatal házaspárt már több mint ötvenezer ember követi a legnagyobb videómegosztó portálon. Céljuk az, hogy a társasjátékozást, mint minőségi együtt töltött időt népszerűsítse. Ennek hatásairól és fontosságáról beszélgettünk a szolnoki származású Győri-Nádai Rékával.

Ezrek látogattak el szerdán a szolnoki majálisra, ahol a kellemes idő, a finom ételek és a jó programok is hozzájárultak a helyiek önfeledt kikapcsolódásához. No meg egy különleges vendég...

Elkészült a Fidesz-KDNP szolnoki választási programja. A tervek között megkettőzött kamerarendszer, ezer új parkolóhely, új elkerülő és hazacsábított szolnoki fiatalok is szerepelnek.

43 futballpályányi terület égett Abony határában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában