Szolgálatot teljesített

2022.01.14. 16:15

Helikopter és száz ember keresi az eltűnt rendőrkutyát (videó)

Az eb egy feltételezett autótolvaj üldözése közben tévedt el.

Helikopterek, drónok és 100 ember keresi azt az eltűnt németjuhász rendőrkutyát, aki kedden tévedt el egy feltételezett autótolvaj üldözése közben- írja az rt.com.

Tisztek és önkéntesek bevonásával hatalmas kutatási akció folyt az ausztráliai Brisbane városa előtt, miután a hét elején

egy rendőrkutya eltévedt a munkája közben.

PD Quizz, a hároméves sable németjuhász kedden egy feltételezett autótolvajt üldözött. A gyanúsított otthagyta az ellopott járművet, és megpróbált kiszökni a bozóton keresztül.

A kutya követte őt a sűrű növényzetbe, és eltűnt, azóta nem látták.

A queenslandi rendőrség mindent megtesz, hogy megtalálja a kutyát.

Az ABC hírei szerint az elmúlt négy napban helikopterek, drónok és mintegy száz ember fürkészte az ipswichi bozótos vidéket. A rendőrség a kutyával kapcsolatos minden információért jutalmat ajánlott fel, de eddig hiábavaló volt a keresés. Michael Thiesfield nyomozó szerint, ha vasárnap délutánig nem találják meg, fel kell hagyniuk a keresésével, mert valószínűleg valaki eltulajdonította a kutyát és magánál tartja, amire korábban is volt már példa.

 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!