VETÉLKEDŐ

2017.10.22. 09:26

Újszászi lány nyerte alakításával az országos vetélkedő különdíját

2017. október 18-án hetedik alkalommal rendezték meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében, a „Krimit tud?” vetélkedőt, rendhagyó módon, 12 megye középiskolás csapatainak részvételével.

Nagy Rita nyerte a különdíjat

Forrás: JNSZ MRFK

12 megyei középiskolás csapatnak adódott lehetőség arra, hogy bűnmegelőzéssel kapcsolatos szituációkban mérjék össze tudásukat, a médiából már jól ismert „Beugró” című televíziós műsor játékszabályainak megfelelően.

A vetélkedő házigazdája és moderátora a korábbi éveknek megfelelően Novák Péter színész, énekes, zeneszerző volt.

A szakmai és művészeti zsűriben mások mellett helyet foglaltak a Madách Színház művészei, Gallusz Nikolett művésznő és Kiss Ernő Zsolt színművész, valamint a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Dr. Hatala József ny. r. altábornagy is.

A csapatok ügyesen improvizáltak, a helyzetgyakorlatokat kitűnően oldották meg a vidám hangulatú eseményen.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyét, a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Rózsa Imre Középiskola és Kollégium ( Újszász) diákjai képviselték.

Nagy Rita nyerte a különdíjat
Forrás: JNSZ MRFK

A Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézet kultúrtermében megyénkből Nagy Rita, Dékány Lili, Nagy Natália és Nyeső Márk „ugrott be”.

Az újszászi Nagy Rita a zsűri különdíját nyerte el, „a legjobb női alakítás” kategóriájában.

JNSZ MRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!