Bulvár-celeb

2023.11.17. 07:20

Kéretlen tanácsot kapott Tóth Gabi, azonnal válaszolt

Kislánya, Hannaróza miatt szóltak be Gabinak.

MW

Fotó: Tények / Tv2

Tóth Gabiról mindenki tudja, hogy mennyire imádja kislányát, Hannarózát. Bár az énekesnő és férje, Krausz Gábor házassága nemrégiben véget ért, mindketten igyekeznek mindent megtenni közös gyermekükért. 

Gabi rendkívül büszke kislányára, néha meg is mutatja a közösségi médiában. Néhány napja is ezt tette, egy tündéri fotót posztolt Hannarózáról, a képen jól látszottak a kislány gyönyörű loknijai.

A fotót rengetegen kedvelték, egy kommentelő azonban úgy gondolta, egy szívecske helyett inkább kéretlen tanáccsal látja el az énekesnőt:

„De előbb fésüld meg, ne csak magaddal törődj” – írta a nő, amire Gabi azonnal reagált, a Bors cikke szerint a következő szavakkal:

„Gondolom, van annyi rutinja és nem nekem kell elmondanom, hogy a legutolsó pillanatban fésüljük meg a gyereket, amikor már fel van öltözve és a pulcsit is ráadtuk, mert pláne a göndör hajú gyermekeknek külön életet él a hajkoronájuk! Kócos! Igen! Boldog és kócos ezen a képen! És nem a haját tépkedem reggel, hogy megfeleljünk a magukféle embereknek! Inkább játszunk és összebújunk… szép napot.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában