Bulvár-celeb

2024.02.16. 05:50

Szabó Zsófi élete legjobb formájában van, ezt bizonyítja fantasztikus kockahasa is

A színész-műsorvezető haspólóban mutatta meg lélegzetelállító izmait.

MW

Szabó Zsófi nehéz időszakon lehet túl

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Szabó Zsófi élete formájában van. Az elmúlt hónapokat kemény edzéssel és diétával töltötte, és ez látszódik is a gyönyörű tévésen. Erről árulkodnak a 35 éves édesanya legújabb posztjai az Instagram-oldalán, amelyeken láható kidolgozott, formás hasa. 

Ez legújabb képén a legszembetűnőbb, amelyen direkt haspólót vett fel, hogy népes rajongótábora is láthassa az edzések eredményét. A Zsófi izmos hasáról készült fotót ide kattintva lehet megnézni.

Hosszú idő után először mutatta meg testvérét Szabó Zsófi. Le sem tagadhatnák egymást közös fotójukon, amelyet egy liftben készítettek, de igen nagy a hasonlóság az ifjabb Szabó Gyula és édesapja fiatalkori képe között is. 

Ezekkel az életvidám fotókkal talán a követőinek is üzen Zsófi, ugyanis januárban egy szomorú képet posztolt magáról, amelyhez egy szomorkás idézetet is választott és sokan már azt kezdték találgatni, hogy esetleg nehéz időszakon megy keresztül a korábbi műsorvezető – írja a Bors. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában