Napi cukiság

2024.03.12. 16:00

Törpilla, a törpemalac betúrta magát a miklósi Molnár házaspár szívébe - videóval

Imádja a zsenge füvet, szereti feltúrni a kiskertet, és féltékeny a család kutyájára, ha az több figyelmet kap. Törpilla, az 5 hónapos minnesotai törpemalac, aki egy törökszentmiklósi házaspár kedvence, gazdái szerint igen okos állat.

Molnár-Révész Erika

Hallgat a nevére, mindenhova követi gazdáját, az utcán pedig pórázon sétál Törpilla, aki a leírás ellenére nem kutya, hanem egy minnesotai törpemalac. és egy törökszentmiklósi házaspár kedvence. 

törpe malac,cukiság,molnár mihály
Törpillát, a törpemalacot rendszeresen megsétáltatja gazdája, Molnár Mihály Törökszentmiklós egyik utcájában
Fotó: Mészáros János

– Itt született a szomszédunkban, kicsi korában kaptuk még, akkor olyan 8 hetes volt, most már 5 hónapos. Nagyon okos állat, kiváló a szaglása, figyelmes, és jó a hallása is, bár néha feltúrja a kiskertet– mesélte az árokpart zsenge füvét falatozó Törpilláról gazdája. Molnár Mihály azt is elmondta, a malac legjobb barátja a család németjuhász kutyája, akivel nagy az egyetértés, csak akkor van egy kis féltékenykedés, ha az eb éppen több figyelmet kap. 

– Ilyenkor odadugja az orrát a lábamhoz, bökdösi, hogy foglalkozzam inkább vele – mondta Mihály. Azt is elárulta, jóval nagyobb testű disznótársát folyamatosan regulázza Törpilla, aki hamar megmutatta, ki az malacok ura a család portáján. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!