fesztivál

2021.09.16. 11:00

Jászapáti ad otthont a jubileumi expónak

Tizedik alkalommal szervezik meg a térség kiemelt gazdasági rendezvényét, a Jász-Expo és Fesztivál programsorozatát.

Illés Anita

A szep­tember 17–19. közötti eseménynek idén Jászapáti ad otthont. A Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium sportcsarnokában és udvarán kiállítással, vásárral, kulturális és szórakoztató programokkal várják a látogatókat.

Az eseményen számos cég, vállalkozás jelenik meg termékeivel, szolgáltatásaival. Az expo díszvendége ezúttal Kunszentmárton lesz, szombaton kunszenti ízek kóstolójával, kulturális műsorral mutatkozik be a város.

A fesztivált gyermek- és folklórprogramok, koncertek gazdagítják. Pénteken este fellép az AudioRide együttes, ByeAlex és a Slepp, szombaton a P. Mobil, vasárnap pedig Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar ad koncertet.

A rendezvényen gasztro­él­ményekben sem lesz hiány, nyárzáró családi grillpartit szerveznek, valamint Lázár Chef tart látványfőzést. Ezenfelül motorosfelvonulás, táncgála, viseletbemutató, kézműves-foglalkozás is színesíti majd a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában