Frissítve

2023.07.17. 17:44

Harmadfokú, piros riasztást adtak ki zivatarok veszélye miatt a Jászkunság egy részére

Erősebb széllökések, villámlás, de akár jégeső is előfordulhat– harmadfokú, piros riasztást adott ki Jász-Nagykun-Szolnok vármegye egyes részeire.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

FRISS – 18:15:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatar veszélye miatt Harmadfokú (piros) riasztást adott ki Jász-Nagykun-Szolnok vármegye egyes területeire – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Hozzáteszik, az érintett területeken heves zivatarok várhatóak, melyeket erős szél és jégeső is kísérhet. 

Harmadfokú, piros riasztást adtak ki zivatarok veszélye miatt a Jászkunság egyes részeire, a többin másodfokú, narancssárga riasztás van érvényben
Forrás: met.hu

Korábban írtuk:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatar veszélye miatt másodfokú, vagyis narancs riasztást adott ki Szabolcs- Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére. A figyelmeztetés szerint az érintett területeken hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. A villámlások mellett kockázatot jelenthet a zivatarokat kísérő szél, vagy jégeső is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!