Fotókkal frissítve

2021.02.26. 18:43

Halálos baleset: motorossal ütközött össze egy mikrobusz Jászberénynél

Mindkét jármű az árokba borult.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

FRISS – 2021. 02. 27., 7:00:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatatása szerint a baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

FRISS – 18:49

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy kisbusz közlekedett Jászberény irányából Farmos felé, amikor előzés közben frontálisan ütközött egy szemből érkező motorkerékpárossal. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. A forgalmat Nagykáta irányába terelik.

Korábban írtuk:

Segédmotorossal ütközött össze egy mikrobusz péntek este a Jászberényt és Farmost összekötő út 14-es kilométerszelvényénél – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az ütközés erejétől mindkét jármű az árokba borult, a motor a kisbusz alá került. A jászberényi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a helyszínre érkeztek, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában