Kipingálta

2022.05.13. 14:43

Hibajavítóval átfestett kuponnal fizetett egy örményesi asszony

Munkahelyéről lopta el a már lepecsétezett utalványokat, majd egy miklósi boltban vásárolt velük, de lebukott.

szoljon.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint egy örményesi nő május 10-én elcsent a munkahelyéről öt darab 11 ezer forint értékű, korábban már felhasznált kupont. Az utalványok hátlapjáról hibajavító festékkel lekente a bélyegzőlenyomatot – írta a police.hu.

Másnap egy törökszentmiklósi élelmiszerüzletben akarta felhasználni az utalványokat, ám a bolt pénztárosa kasszazáráskor észlelte a hamisítást, ezért feljelentést tett a rendőrkapitányságon.

A törökszentmiklósi nyomozók a bolt biztonsági kamerafelvételét megtekintették, így gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

Az 53 éves asszony semmit nem tagadott. Az öt darab meghamisított készpénz-helyettesítő fizetési eszközt a rendőrök lefoglalták. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság készpénz-helyettesítő fizetési eszköz meghamisítása vétség miatt rendelt el nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában