Fórum

2023.07.07. 09:00

Iskolaőrök értékelték a tanévet Jászalsószentgyörgyön

Jászalsószentgyörgyön tartott fórumon értékelték a jászkunsági iskolaőrök munkáját a minap.

P. Pusztai Nóra

A nap folyamán a bűnmegelőzésé volt a főszerep, az ismereteket is bővítették

Forrás: Police.hu

Az iskolák fenntartói is meghívást kaptak arra a szakmai fórumra, amit Jászalsószentgyörgyön tartottak a minap. Az elmúlt tanévről az iskolaőrök és koordinátorok osztották meg tapasztalataikat. Az értekezést Vojter-Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője nyitotta meg, majd foglalta össze az elmúlt tanévben történteket. 

– 2022/2023-as tanévben az iskolaőri programhoz csatlakozott, jászalsószentgyörgyi Szent György Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, Tarnai Mihály osztotta meg tapasztalatait a jelenlévőkkel – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea, vármegyei rendőrségi szóvivő.

A nap folyamán a bűnmegelőzésé volt a főszerep, az ismereteket is bővítették. A játékos feladatok abban is segítettek, hogy kellően felkészült iskolaőrök segítsék a nyári bűnmegelőzési munkát a vármegyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában