Újabb elfogás

2023.09.15. 13:55

Videón az árokszállási drogdíler őrizetbe vétele: már kiporciózta a szert, amikor rátörtek a rendőrök

Rendőrség–drogdílerek 3–0: már a harmadik településen csaptak le a rendőrök ezen a héten – ezúttal Jászárokszálláson fogtak el egy nőt, aki kiskorúaknak is árulta a kiporciózott anyagot.

Köllő Judit

A porok az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősülnek

Forrás: Police.hu

Egy 48 éves jászárokszállási nőt gyanúsítanak azzal a jászberényi nyomozók, hogy új pszichoaktív szereket árusított. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, a vádlott tavaly február óta anyagi haszonélvezetre törekedve 1000 forint/pakk áron felnőtteknek és kiskorúaknak egyaránt árusította az anyagokat.

Droggyanús por
Forrás:  Police.hu

A rendőrök szeptember 14-én elfogták és előállították a dílert, majd lakcímén házkutatást végeztek, ahol 14 gramm kábítószergyanús fehér port, továbbá 13 gramm már eladásra kész, kiporciózott, alufóliába csomagolt, droggyanús barna port foglaltak le.

A nyomozók kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt hallgatták ki a nőt, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezen a héten ez már a harmadik olyan eset, mely során dílerekre csaptak le a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Éppen a „cuccot mérte” vásárlóinak  az a jászkiséri díler, akin kedden ütöttek rajta, egy másik, szerdai elfogás során pedig valóságos fegyverarzenált, pénzt és arany ékszereket is találtak az egyenruhások két karcagi dílernél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában