Galériával frissítve

2023.10.31. 13:47

Halálos baleset történt a 4-es főúton, Szolnoknál

Két autó ütközött kedden dél körül Szolnoknál, a 4-es főúton. A balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették.

Rimóczi Ágnes

A balesetben két személyautó volt érintett

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés 15:45:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az érintett útszakasz ismét teljes szélességben járható.  

Frissítés 13:44:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság újabb tájékoztatása szerint két személy veszítette életét a balesetben. – A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó kanyarodott ki a Tölgy utcából a 4-es főútra, ahol a manőver során elékanyarodott a védett úton közlekedő autónak, és összeütköztek. A kanyarodó gépkocsi sofőrje és utasa a baleset következtében a helyszínen életét vesztette – tudtuk meg Mári Ilonától, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Frissítés: 13:21:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos tájékoztatása szerint közúti közlekedési baleset történt október 31-én 12 óra körül Szolnoknál a 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat a Debreceni és a Kertész útra, Szolnok belvárosa felé terelik.  

Frissítés 13:03:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Igazgatóság is tájékoztatta hírportálunkat az esettel kapcsolatban. 

– A baleset következtében az egyik jármű árokba borult. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, és majd a helyszínelés után a másik járművet kiemelik az árokból. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölték az illetékesek.

A baleset a 4-es főútnál történt
Fotó: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

Baleset történt a 4-es főúton Szolnoknál a turbó körforgalomnál. Információink szerint teljes útzár van érvényben. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az információt megerősítette. Mint megtudtuk: két személyautó ütközött össze. A forgalmat a város felé, a Debreceni útra terelik a rendőrök.

Bővebb tájékoztatást későbbre ígért a rendőrség. Hivatalos forrásból személyi sérülésről egyelőre nem értesültünk, ám a közösségi oldalon arról írnak, hogy a balesetnek halálos áldozata is van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában