Nem voltak egyedül

2023.10.20. 12:05

A család rémálma vált valóra a sötétségbe burkolózó szolnoki házban

Senki sem akarna arra ébredni, ami megzavarta az ott lakók álmát.

Rimóczi Ágnes

A 20 esztendős férfit magánlaksértés és ötrendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették

Forrás: Police.hu

A szolnoki rendőrök október 18-án hajnalban fogtak el egy 20 éves helyi férfit, aki az éjszaka behatolt egy ingatlanba, és onnan mobiltelefont és pénzt lopott. A házban lakók rémálma vált ezzel valóra, de szerencsére felébredtek a zajra, így tetten érték a hívatlan vendéget, akit a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

– Miután a rendőrök előállították a férfit, a nyomozók több bűncselekményt is a terhére róttak, mivel ugyanezzel a módszerrel előző éjjel is járt egy családi házban. Ezenkívül további hasonló bűncselekményeket követett el ez év júniusától kezdődően – tájékoztatta hírportálunkat ez esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Az illetékesektől megtudtuk: a nyomozó hatóság magánlaksértés és ötrendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a bejelentett munkahellyel és állandó jövedelemmel nem rendelkező fiatalembert, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában