Összefoglaló

2023.12.24. 11:10

Titokzatos holttest kilétének nyomravezetésében kért segítséget a rendőrség – íme a legolvasottabb májusi kék hírek

Több mint 50 Lime rollert lopott el egy banda, akik „hétköznapi” igazoltatás során buktak le. Májusban egy Tisza-hídon történt baleset szerepelt a Szoljon.hu hírportál legolvasottabb hírei között.

Pakainé Pusztai Nóra

A rendőrség a lakosság segítségét kérte a pulcsi beazonosításához, mert az elhunytnál nem voltak iratok

Forrás: Police.hu

Egy motor és két autó ütközött össze a szolnoki Tisza-hídon

Mentőhelikopter szállította kórházba a szolnoki Tisza- hídon történt balesetben megsérült motorost. Bár a karambol a reggeli órákban történt a helyszínelés majdnem 11 óráig elhúzódott. Mint leírtuk, az autó, egyelőre tisztázatlan okokból irányt váltott, nekiütközött a motorosnak, aki áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval.

Lime roller lopó bandát bandát füleltek le Szolnokon

Egy szolnoki és egy újszászi férfi közösen lopott Lime rollereket, egy igazoltatás közben buktak le. A nyomozás közben az egész bandára fény derült, a két 19 éves, a 20, 21 és 23 éves elkövetők egy év alatt legalább 56 darab LIME e-rollert tulajdonítottak el Szolnok különböző helyeiről. Ezzel közel 10 millió forintos kárt okozva a sértett cégnek

Jászkiséren autóval sodortak el egy kerékpárost, segítségnyújtás nélkül hajtott tovább a sofőr

 A Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya egy két évvel ezelőtti esetet zárt le. A sofőr egy jászsági mellékúton nem tartott kellő oldaltávolságot, ezért jobb oldali visszapillantó-tükrével elsodorta a fiatal fiút, aki biciklijével az úttestre esett, majd felállt. A férfi megállt, visszatolatott, kiszállt az autóból. Megnézte a visszapillantó-tükrét, majd csak azt mondta „úgy látom, nincs neked semmi bajod!”, és visszaült a kocsijába, elhajtott. Pedig a fiú válla, felkarja, könyöke, csuklója és keze is megzúzódott, a térdén nyílt seb keletkezett és többszörös bordatörést szenvedett. A negyven esztendős sofőrt háromszázezer forint pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélték. 

Csak egy felirat olvasható a szolnoki erdőben talált titokzatos holttest pulóverén

Egy fekete „Budapest” feliratú pulóver segíthetett beazonosítani azt a férfit, akit holtan találtak a szolnoki Barázda útnál található erdőben. A rendőrség a lakosság segítségét kérte. Az elhunytnál ugyanis nem voltak iratok. Közölték: a férfi körülbelül 160 cm magas, 20-40 év körüli, sötét hajú.

Egy szolnoki családi ház tetőszerkezete égett le

Pillanatok alatt már a tetőt nyaldosták a lángok a szolnoki, Perczel Mór utcai családi háznál. A szülők a négy gyermekükkel még időben kimenekültek, de az épület lakhatatlanná vált. Holhos Sándor az édesapa elmesélte hírportálunknak, hogy mi történt. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában