Kárfelmérés

2024.01.05. 14:35

Lángokban állt a tanári szoba – még nem tudják, mi okozta a tüzet a ceglédi középiskolában

Vizsgálják a ceglédi Losontzi István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium épületében keletkezett tűz okait. Az intézményben jelenleg a károk felmérése zajlik.

Hartai Gergely

Fotó: Donka Ferenc

Csütörtökön keletkezett tűz  a ceglédi Losontzi István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium épületében, az esetben senki sem sérült meg – erősítette meg hírportálunknak péntek délutáni válaszában a Ceglédi Tankerületi Központ köznevelési, jogi és humánpolitikai főosztályvezetője. Katonáné Barna Zsuzsanna közölte: a tűzben a szakiskolai részleg kistanári szobája, és a mellette lévő tanterem volt érintett. 

A tűzeset miatt az intézmény területén a fűtést és a villamoshálózatot kikapcsolták.

– Jelenleg zajlik a műszaki vizsgálat és a károk felmérése, melynek lezárultáig a további intézkedésekről érdemben nem tudunk nyilatkozni. Az intézkedések a gyermekek érdekeinek kiemelt figyelembevételével történnek – tájékoztatott Katonáné Barna Zsuzsanna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában