Megtorpant a gyűjtés

2024.01.30. 11:25

Megesett, hogy mindkét tűzoltóautójuk elromlott – óriási szükség lenne a segítségre Tiszaföldváron

Licitre bocsátották a Szolnoki Olajbányász játékosai által aláírt pólót, illetve a Ferencvárosi Torna Club dedikált kézilabda mezét. Az elmúlt évben viszont így sem gyűlt még össze elegendő pénz az új autó vásárlásához Tiszaföldváron...

Pakainé Pusztai Nóra

Folyamatosan szerelni kell a tiszaföldvári tűzoltóság autóját

Forrás: Beküldött fotó

Az előző évet áthatotta a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságnál, hogy kiderült, az egyes számú szer olyan állapotban van, amivel nem lehet tovább folytatni a munkát.

– Voltak olyan sűrű napjaink, hogy egyszerre két autónk is rossz volt, és nem volt mivel vonulni, egy önkéntes tűzoltó egyesület segített ki minket a bajból, amíg hadra nem fogták a mi autónkat. Azonnal érkeztek a szerelők, akikhez járni szoktunk. Emellett jelentős segítséget kaptunk a helyi Nagy és Társa Kft.-től. Azonnal javították például a fékhibát, amikor a fékvezeték elrepedt – foglalta össze a helyzetet Fábián Attila Nándor tűzoltó parancsnok.

A helyiek és környékbeliek gyűjtést szerveztek, hogy összejöjjön az összeg egy új tűzoltóautóra, eddig körülbelül 1,7 millió forint érkezett a számlájukra. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk két mez felajánlást kaptak. A Szolnoki Olajbányász szurkolói játékosok által aláírt szurkolói pólóját már át is adták a sikeres licit után, míg a Ferencvárosi Torna Club kézilabda csapatának dedikált meze ugyancsak a napokban talált gazdára.

– Az összeg az utóbbi hónapokban nem nagyon szaporodott, csináltunk egy alszámlát, és oda gyűjtjük az adományokat – emelte ki.

Felvették a helyi és környékbeli cégekkel és vezetőkkel a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megvásárolhassák az új tűzoltóautót.

Adományával segítheti a gyűjtést

Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság számlaszáma: 11745176-25417410

Közlemény: tűzoltóautóra adomány

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában