FOGADJ ÖRÖKBE!

2018.03.09. 19:55

Ezek a kutyusok kaptak még egy esélyt az élettől, már csak egy gazdit szeretnének

A Kéz a Mancsért Egyesület önkéntesei évek óta fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy a megunt, kidobott, balesetet szenvedett, vagy bármi okból utcára került, netán borzasztó körülmények között tartott kutyák még egy esélyt kaphassanak az életben.

Szarvák Emese

Tesói gazdira találtak, ő még várja, hogy eljöjjön érte valaki

Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Ha a kutyusok beszélni tudnának, több százan mondanának nekik köszönetet, amiért megmentették az életüket. Igen ám, de az ebek sorsa sokszor a mentés/gyógyulás után is kérdéses, hiszen a „Mancsosok” aranyszívű ideiglenes fogadóikon kívül máshol sajnos nem tudják a kutyákat elhelyezni, mivel telephellyel nem rendelkeznek. Ezért is van még nagyobb szükségük ezeknek az állatoknak gazdira, hogy végre ők is boldogan, félelem nélkül élhessenek és egy igazi, saját családot szerethessenek.

Ha lehetősége van rá, hogy kutyát tartson vagy netán ismer olyat, aki szeretne örökbe fogadni, most őket ajánljuk a figyelmébe!

Ágica

Ezt a bájos leányzót Jászladányon dobta ki három tesójával együtt egy szívtelen ember. Testvérei már gazdisak, Ágica viszont sajnos még nem talált magának családot. Pedig mindene megvan, amire egy gazdi vágyhat, bár kicsit bátortalan, de a szeretgetést, az emberek társaságát igényli és alkalmazkodó.

Amit még tudni érdemes róla:

született: 2017. 04.15.

magasság: 30 cm

súly: kb. 7 kg

ivartalanított szuka

szobatiszta

oltva és chippel ellátva keresi az igazit.

Tesói gazdira találtak, ő még várja, hogy eljöjjön érte valaki
Fotó: Kéz a Mancsért Egyesület

Doxy

Ez a legényke Szolnokon a Tallin városrészt járta, mikor rátaláltak. Olyan gazdit keres, aki szereti a játékos ebeket, ugyanis ő ilyen. Más kutyákkal remekül elvan, viszont a cicákat nem kedveli. Biztos kerítéssel ellátott otthon kell neki, ahonnan nem tud meglógni, előző gazdájától elszökött.

Amit még tudni érdemes róla:

született: körülbelül 2016.11.01.

ivartalanított kan

lábszárközépig ér.

Doxy olyan gazdit keres, aki szereti a játékos ebeket
Fotó: Kéz a Mancsért Egyesület

Fanni

Fanni egy igazi túlélő, háborús menekült, az elképzelhető legszörnyűbb környezetből. Egy olyan helyről hozták el mentőangyalai, ahol már csak ő maradt, a társait „elsinkelték”. Borzasztó múltja láthatóan megviselte Fannit, szegény az érintéstől szó szerint összepisili magát, a simogatástól összerezzen, a hirtelen mozdulattól sír. Ez az édes kutya nem sok jót tapasztalhatott eddig. Éppen ezért borzasztó hálás társa lehet valakinek, ideiglenes befogadóját már öleli, kezd megnyílni felé, követi mindenhová, egy szóval nagy tud szeretni. Egy türelmes gazdira és sok-sok szeretetre van szüksége.

Amit még tudni érdemes róla:

született: 2015.02.22.

ivartalanított szuka

hossza: 78cm

magassága: 37 cm

súlya: 11,5 kg.

 

Fanni sok mindenen ment keresztül
Fotó: Kéz a Mancsért Egyesület

 Zulu

Zulu is nehéz időszakon van túl. Abonyban gázolták el, majd hagyták magára súlyos sérüléseivel. A medencéje össze-vissza tört, megműtötték, azóta szerencsére meggyógyult. Borzasztó bájos, kedves kutyus – elég csak ránézni a pofijára -, nagyon igényli az ember társaságát. Még nincs 1 éves, kisfiú.

Zulut elgázolták aztán a sorsára hagyták
Fotó: Kéz a Mancsért Egyesület

Ha bármelyik kutyus felkeltette az érdeklődését, szeretne örökbe fogadni, vagy tájékozódni, megteheti a Kéz a Mancsért egyesület elérhetőségein:

telefonszám: 06 30 731 8116

vagy az egyesület facebook oldalán privát üzenetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában